- Ata tohumudur.
- Koruyucu içermez.
- Bulgur buğdayın haşlanarak kırdırılmasından elde edildiği için diğer bakliyatlara göre daha uzun ömürlüdür. Bu sebeple dışarıda serin ve kuru bir yerde tutabilirsiniz. Fakat sahil kenarında aşırı nemli bir bölgede yaşıyorsanız en geç 4 ay içinde buzdolabına almanız gerekir.
- Kısırlık bulgur kullanılarak yapılan tüm tariflerde, kısır, mercimek köftesi, fellah köftesi gibi sevilen köftelerde, salata, dolma, sarma ve çorbalarda kullanılabilir.
Dilerseniz sarı çeltik pirinç ve horoz fasulye gibi diğer ata tohumu bakliyatlarımıza da göz atabilirsiniz.
Sağlıklı gıda sunma çabalarımızı, umutlarımızı ve yeni gelişmeleri Instagram gönderilerimizden, Instagram Story’lerimizden ve Facebook‘tan takip edebilir, köy hayatı ile ilgili videolarımızı YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz. İndirimlerden haberdar olmak için WhatsApp ve Telegram kanallarımıza katılabilirsiniz.
Yorumlar
Henüz hiç yorum yok.