İrmik
- Ata tohumu buğdayın irmiğidir.
- Depolamada kullanılan koruyucular kullanılmamıştır. Katkısızdır. Taze yapılır.
- Buzdolabında saklamanız önerilir.
- Üç kısımdan oluşan buğdayın kabuğa yakın kısmından elde edilir.
- Helvalarda ve fellah köftesi gibi tariflerde kullanabilir, muhallebi ya da revani gibi tatlılara ekleyerek tüketebilirsiniz.
Dilerseniz Çorbalık Mısır, Kuru Börülce Fasulyesi ve Bamya Tohumu gibi diğer Yedi Değirmen ürünlerine de göz atabilirsiniz.
Sağlıklı gıda sunma çabalarımızı, umutlarımızı ve yeni gelişmeleri Instagram gönderilerimizden, Instagram Story’lerimizden ve Facebook‘tan takip edebilir, köy hayatı ile ilgili videolarımızı YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz. İndirimlerden haberdar olmak için WhatsApp ve Telegram kanallarımıza katılabilirsiniz.



Yorumlar
Henüz hiç yorum yok.