Kahvaltılık Zahter
- Kahvaltılarda önce zeytinyağına banılan ekmeğin daha sonra zahtere batırılarak tüketilmesi bilinen en yaygın kullanım şeklidir. Bu şekilde tüketilirken zeytinyağına sumak eklenmesi de önerilir. Zeytinle tüketmek, tereyağı sürülmüş ekmekle tüketmek gibi farklı önerilere de rastlanmaktadır.
Tok tutması ile ünlü yöresel bir lezzet olan kahvaltılık zahterle birlikte Yedi Değirmen Sızma Zeytinyağı’nı da siparişinize ekleyebilirsiniz.
Sağlıklı gıda sunma çabalarımızı, umutlarımızı ve yeni gelişmeleri Instagram gönderilerimizden, Instagram Story’lerimizden ve Facebook‘tan takip edebilir, köy hayatı ile ilgili videolarımızı YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz. İndirimlerden haberdar olmak için WhatsApp ve Telegram kanallarımıza katılabilirsiniz.
Yorumlar
Henüz hiç yorum yok.