Kahvaltılık Zahter 100 g

Ürünler

Kahvaltılık Zahter 100 g

130.00

Güneydoğu Anadolu mutfağında sevilen bir çeşni olan kahvaltılık zahter; çeşitli baharat ve bakliyatların karıştırılıp kavurulması ve taş değirmenlerde toz haline getirilmesiyle hazırlanıyor. Kekik, sumak , kimyon, bulgur, nohut, karpuz çekirdeği, susam, kişniş, nane, menengiç karşımından oluşuyor.

Kahvaltılık Zahter 100 g

130.00

Sepete ekle

Kahvaltılık Zahter

 

  • Kahvaltılarda önce zeytinyağına banılan ekmeğin daha sonra zahtere batırılarak tüketilmesi bilinen en yaygın kullanım şeklidir. Bu şekilde tüketilirken zeytinyağına sumak eklenmesi de önerilir. Zeytinle tüketmek, tereyağı sürülmüş ekmekle tüketmek gibi farklı önerilere de rastlanmaktadır.

 

Tok tutması ile ünlü yöresel bir lezzet olan kahvaltılık zahterle birlikte Yedi Değirmen Sızma Zeytinyağı’nı da siparişinize ekleyebilirsiniz.

 

Sağlıklı gıda sunma çabalarımızı, umutlarımızı ve yeni gelişmeleri Instagram gönderilerimizden, Instagram Story’lerimizden ve Facebook‘tan takip edebilir, köy hayatı ile ilgili videolarımızı YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz. İndirimlerden haberdar olmak için WhatsApp ve Telegram kanallarımıza katılabilirsiniz.

Ağırlık100 g

Yorumlar

Henüz hiç yorum yok.

“Kahvaltılık Zahter 100 g” için ilk yorum yapan siz olun

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir