Karışık Turşu
- Size ulaşırken / ulaştığında akıtma, fokurdama gibi taşmalar ya da kapağında şişme, gazlanma gibi durumlar gördüyseniz bu, turşunuzun bozulduğunu değil, yararlı bakteriler içerdiğini, iyi durumda olduğunu, doğal fermente sürecini tamamlama yolunda olduğunu gösterir. Bu fokurdama ve taşmalar geçene dek altına bir tabak koyarak 4 derecede bekletip olgunlaşınca çıtırlığını kaybetmemesi için buzdolabına kaldırınız.
Yedi Değirmen Atölye’nin kendi özel tarifi ve tekniğiyle hazırlanmıştır.
Dilerseniz Dermason Fasulye ve Sarı Çeltik Pirinç gibi ata tohumu bakliyatlarımıza da göz atabilirsiniz.
Sağlıklı gıda sunma çabalarımızı, umutlarımızı ve yeni gelişmeleri Instagram gönderilerimizden, Instagram Story’lerimizden ve Facebook‘tan takip edebilir, köy hayatı ile ilgili videolarımızı YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz. İndirimlerden haberdar olmak için WhatsApp ve Telegram kanallarımıza katılabilirsiniz.


Yorumlar
Henüz hiç yorum yok.