Kavılca Unu
- Koruyucu içermediğinden buzdolabında saklamanız gerekir.
- Yedi Değirmen ata tohumu buğday unları ile yapılan kek, poğaça ve ekmeklerinizin hamuru sakızlaşmaz, uzamaz, kabarmaz, sebebi içindeki ruşeym ve kepeğin verdiği ıslaklık ve ata tohumu buğdaylarımızın; genetiği değişmiş buğdaylara göre çok daha az gluten içermesidir.
YouTube kanalımızdan ata tohumu unlarla hazırlanan pirinçli börek tarifini ve sümelek / uğut diye bilinen, buğdayın çimlendirilmesi ile yapılan şekersiz çok eski bir Türk tatlısının yapılışını izleyebilirsiniz.
Dilerseniz Nohut Unu, Yeşil Mercimek Unu, Arpa Unu gibi Yedi Değirmen’in diğer ata tohumu unlarına da göz atabilirsiniz.
Sağlıklı gıda sunma çabalarımızı, umutlarımızı ve yeni gelişmeleri Instagram gönderilerimizden, Instagram Story’lerimizden ve Facebook‘tan takip edebilir, köy hayatı ile ilgili videolarımızı YouTube kanalımızdan izleyebilirsiniz. İndirimlerden haberdar olmak için WhatsApp ve Telegram kanallarımıza katılabilirsiniz.
Yorumlar
Henüz hiç yorum yok.